Over ons

Wij zijn Bouwbedrijf Jan de Wit

Het bouwbedrijf is in 1963 opgericht door Jan de Wit, zoon van een aannemer. In 2001 is de zaak voortgezet door zijn neef Frank van der Werff. Met inmiddels meer dan 50 jaar vakmanschap is het bedrijf uitgegroeid tot een middelgroot bouwbedrijf, actief in de randstad.

Wij zijn gespecialiseerd in diverse werkzaamheden, die uiteenlopen van sportaccommodaties tot luxe nieuwbouw villa’s.

Er wordt gewerkt met uitsluitend vakkundige medewerkers en een trouwe ploeg onderaannemers. Dit maakt het mogelijk om de kwaliteit van ons werk te waarborgen en uiteindelijk een hoogwaardig eindresultaat neer te zetten.

Bouwbedrijf Jan de Wit staat voor

Kernwaarden

Kwaliteit & vertrouwen

Diverse werkzaamheden

Woningen, sport, horeca, etc.

Aanpak

Vakmanschap

Certificering

BouwGarant, Bouwend Nederland, Woningborg en Erkend leerbedrijf

Ons team

Het team van Bouwbedrijf Jan de Wit bestaat uit 15 vakkundige medewerkers die stuk voor stuk passie hebben voor de bouw en hiermee elk werk met een trots gevoel willen achterlaten.

Wij werken altijd met korte lijntjes en tijdens de bouw is er altijd een vast aanspreekpunt, om zo voor een soepele communicatie te zorgen. Daarnaast denkt Bouwbedrijf Jan de Wit graag met u mee en wordt er voor een goede prijs-kwaliteitverhouding gezorgd.

Verder werken wij met vaste onderaannemers en architecten, wat voor een vaste en trouwe ploeg zorgt. Want het fundament van een goede samenwerking is vertrouwen.